Bästa köksprylen!

I säkert 30 år har jag använt en sån här.

När man kokat upp vattnet och sänkt värmen för att det ska småkoka eller sjuda, då placerar man den mellan plattan och kastrullen.

Bäst är den när man ska koka ris, jag bränner ALDRIG fast riset.

Det som syns på bilden ser ju inte så gott ut men det tror jag att det blir, det är risotto.

Vad heter den här grejen då?

Har faktiskt ingen aning, kanske någon annan vet.

Förr la man kopparslantar på plattan för att få samma effekt, men den här är lättare att använda.

Nej, nu måste jag röra lite i Risotton!

Lämna en kommentar

Filed under Gott och blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s