Har storleken någon betydelse!

Det är en fråga man ofta hör i alla möjliga olika sammanhang.

Idag gäller det ägg, har storleken på ett ägg någon betydelse.

I bakrecept så står äggen oftast angivna som antal och man får ju lära sig att, vill man lyckas med sin bakning så ska man vara noggrann med måtten.

Här är en bild på två ägg, det ena väger 55 gram och det andra 88 gram.

Visst måste det väl bli skillnad på resultatet beroende på vilket ägg jag väljer.

När är det en fördel att välja det mindre eller större ägget?

Vad är genomsnittsvikten på ett ”normal” ägg?

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Konstigt, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s