Funderingar inför resan!

Konfirmationslägret är över och jag är nöjd och glad över alla fina ungdomar. Och vilka ungdomar sen, jösses, föräldrarna kan vara stolta över sina barn. Tänk, 25 stycken samlade under ett tak i nästan två veckor och alla höll sams!

Däremot har det inte blivit så mycket sticktid, bara några varv här och där.
Koftan Siri var med, men fick mest vila i sin påse. Randiga sjalen var lättare att bära med och det är den som fått uppmärksamhet. Nu är den klar sånär som på avslutningskanten. Jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra.

20140702-093826-34706173.jpg

Jag hann med ett trevligt besök hos Linnéa/Viffla. Linnéa bor numera utanför Norrtälje, på samma plats där Solkustens Spinnverkstad finns.
Det blev ett trevligt besök där jag fick se hela spinneriet. Jag råkade dyka ner i en ullhög av misstag och det förgyllde besöket med ett härligt skratt. Jag blev ullig från topp till tå.
Med mig därifrån hade jag fyra härvor entrådigt underbart garn.

20140702-094143-34903095.jpg

Nu är jag hemma och packar och planerar för den årliga resan till Taizé.
Förutom lämpliga kläder och prylar, så måste jag ha en lagom stickning. Alltså en stickning som tar liten plats och som inte kräver för bra ljus och som jag kan sticka utan att kolla på ett mönster hela tiden. Jag tror det lutar åt en Pop Spots i en massa olika färger i Supersoft. Jag har en hel del att välja på.

20140702-094728-35248893.jpg

Jag tar även med några vita fina nystan av Silkbloom Fino, kanske det kan bli någon annan fin sjal.

20140702-094855-35335319.jpg

Koftan Siri får snällt vänta hemma.

20140702-095009-35409093.jpg

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Funderingar inför resan!

  1. Inger Öhlund

    Är det noter till Carmina Burana som ligger under Siri? Det är min 16-årige sons absoluta favoritmusik sedan ca 5-6 år tillbaka! Han är inte speciellt intresserad av musik i övrigt men det där gillar han!

  2. Ewa

    Det blir säkert en fin sjal av Silkbloom – liksom alla dina andra sjalar. Jag har virkat en vit i kärleksknutar till min dotter, och en mörkblå till mig själv och jag blev riktigt nöjd med dem. Jag undrar: hur tycker du att det är att sticka Siri? Har läst på någon annan blogg att det kunde vara lite svårt att´följa mönstret. Vad tycker du?

    • Jag har inte hunnit sticka av Silkbloom än, det ligger och väntar på mig. Angående Siri så tycker jag att mönstret är fantastiskt. Inte alls svårt att följa. Det finns en KAL på Facebook, där kan du få hjälp om du kör fast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.