Vrid till vänster och höger!

Det är fler som hört av sig och undrat hur jag vrider maskorna till vänster respektive höger när jag stickar min enkla vante.

Här kommer en liten kortfilm 🤗

11 kommentarer

Under Uncategorized

11 svar till “Vrid till vänster och höger!

 1. Förlåt att jag inte svarat tidigare. Du kan kolla upp hur en gör på Youtube. Där finns massor av instruktionsfilmer. Sök på; knit to socks at the sam time och magic loop.

 2. linfro

  Det var den bästa instruktionsfilm jag någonsin har sett, så långsam så man verligen kan följa med utan att behöver stoppa videon hela tiden. Klart bäst.

 3. Martina

  Filmen är helt omöjlig att se 😦 Oftast går den inte igång alls och gör den det kan jag bara se 45s…

  • Ok, konstigt. För mig funkar länken hur bra som helst. Du får googla make 1 right make 1 left. 😀

   • Martina

    Tack för snabbt svar!
    Ja superkonstigt! Testade på min sambos mobil också men icke… Har googlat m1r men där plockar de upp mellan maskor istället för att göra omslag. Ska jag byta till den tekniken och sticka varannat varv utan ökningar?

   • Om du gör omslaget på ena varvet och så stickar du det vridet på nästa. Då vrider du maskan på samma vis som om du just lyft tråden mellan maskorna.

 4. Linn

  Hej!
  Jag såg din video och stickar dina vantar nu. Men har fastnat vid det vridna omslaget åt höger. Och vilket av dina omslag som du gör i videon är åt höger respektive vänster? Första eller andra?

  • Den första är till vänster och den andra till höger. Jag brukar tänka att den vänstra är den lätta och den högra den krångliga 😀

   • Linn

    Hej igen!
    Jag får inte till det! Eller jo, lutningen är rätt men det blir ju hål 😅 läst mig till att det blir hål med omslag, men jag har tittat på andra som gör samma vante och får inte stora hål som mig. Är det kanske så att jag gör omslaget fel? För lägger bara garnet över höger sticka och sen stickar vidare. Eller har jag fel? Tack på förhand. Har förövrigt väldigt kul när jag sticker dem.

   • Linn

    Det blir alltså bara stora hål när jag vrider åt vänster 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.